Показать сообщение отдельно
инфо
активный пользователь
Старый пост, нажмите что бы добавить к себе блог 15 августа 2014, 07:07
  #1905 (ПС)
-Цитата от Ворую Уголь Посмотреть сообщение
Айдар вроде ебут, было несколько сообщений в соцсетях об этом, от похоже связанных с Айдаром людей. Буду надеется что правда, но как же это приятно читать:

От одного из них:

Показать скрытый текст
УВАГА!УВАГА!УВАГА!

ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!!!!!!! БІДА!!!!!!!!!!!!!!!

В районі сіл Новосветка,Хрящеватая РОЗСТРІЛЮЮТЬ "АЙДАР" більше 20 загиблих й більше 30поранених ДО РАНКУ НЕДОТЯГНУТЬ!ВОНИ В ОТОЧЕННІ АРМІЙСЬКО ПІДТРИМКИ НЕМАЄ!!

УСІМ ХТО МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗВЯЗАТИСЬ З КЕРІВНИЦТВОМ АТО ЧИ СЕКРЕТАРІАТОМ ПРЕЗИДЕНТА!!!!SOS SOS SOS SOS SOS SOS!!!!!!!!!!!!

БЛЯДЬ ТАМ РОЗРИВАЮТЬ НАШИХ ПАЦАНІВ!!!!!

Показать скрытый текст
СУКАААААААА НАХУЙЙЙЙЙЙ .................................................. ................. Саша КРАЛЮК тільки що зімною ПРОЩАВСЯ!!!!!!!!!!!!!! АЙДАР штурмують й каже що 100 відсотів їх ПІДСТАВИЛИ!!!!

Показать скрытый текст
Зателефонував цій людині стосовно ситуації з Айдаром отримав таку відповідь ........дякую за звінок якби щось сталось мене б повідмили.......й поклав трубку!

Показать скрытый текст
АЙДАР! АЙДАР!АЙДАР! АЙДАР! АЙДАР!

22-200
36-300
4 неопізнан..................................((((((( ((((((

ВІЧНА ПАМЯТЬ ГЕРОЯМ!

Мехед Петро Миколайович ти замміністра й ти мені ОСОБИСТО сказав в 2.39 ..... "дякую за звінок, якби щось було то мене повідомили б...." це що не ЧП аааааааааааааа? розстрілювали пацанів як собак!!!!!!!!! 22 хлопців можна було спасти!!!!!!!!!!!!!з 36 невідомо скільки доживе до ранку!!!

Й хто ти після цього?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003373477020&fref=nf

Жду завтра видео
У хохла вечная история с поиском виноватых "їх ПІДСТАВИЛИ!!!!" . СТарого укралкаша будут хоронить, скажут, москали погубили, а то что цероз печение – хуйня, его подставили