Показать сообщение отдельно
MC_Sharky
элитный русофоб
Старый пост, нажмите что бы добавить к себе блог 20 февраля 2014, 16:54
  #2891 (ПС)
-Цитата от Bellief Посмотреть сообщение
я только что написал про 35 людей.

Показать скрытый текст
Святослав Ханенко: Кровожери Януковича вбили вже понад 60 людей

Керівник Медичної служби Штабу національного спротиву, народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» заявив, що за попередніми даними охоронці режиму Януковича сьогодні вбили понад 60 осіб.

«В центрі Європи, у серці столиці, Янукович влаштував криваву бійню, охоронці його антинародного проводять цинічний розстріл беззбройних людей. Застосовуються звичайні та бронебійні патрони, стріляють на ураження у голову, шию, грудну клітину, живіт. Основні місця концентрації вбитих та поранених – на вулиці Інститутській, біля Жовтневого палацу та готелю «Україна», та на вул. Михайлівській біля готелю «Козацький. Тяжко поранена у шию медик-волонтер», - сказав Святослав Ханенко.

«Нам вдалося мобілізувати міську службу екстреної медичної допомоги. Карети швидкої допомоги мали серйозні проблеми з під’їздом до місць перебування поранених. На вул. Інститутській і Мечникова озброєні охоронці режиму Януковича відкривали вогонь по колесах автомобілів. Крім того, вчора я вимагав від керівництва Міністерства охорони здоров’я та керівництва КМДА розгорнути польовий госпіталь для негайної допомоги пораненим на місці. Однак ця вимога була проігнорована, що демонструє абсолютну неготовність до професійного реагування на обставини, небезпечні для життя людей», - наголосив свободівець.

«Спільними зусиллями з «швидкими» нам вдалося налагодити евакуацію поранених до лікувальних закладів. Наші мобільні бригади, медичні пункти та представники «Червоного хреста» надають допомогу на території бойових дій. Кількість звернень за медичною допомогою надзвичайно інтенсивна, йде мобілізація медиків», - сказав він.

«Сподіваюсь, уже всьому світу стало зрозумілим, що при владі в Україні найжорстокіший тиран сучасності і без жорстких санкцій щодо Януковича та його прихвоснів, Україну чекає масштабне кровопролиття та гуманітарна катастрофа», - наголосив Святослав Ханенко.
"В центрі Європи" - Географ он знатный... депутат этот... Я б только за это этого мудаковатого депутата не стал слушать.