-Цитата от IgoRRRiLLL@
-Цитата от Oleg Flow
-Цитата от IgoRRRiLLL@
До речі в мене деякі пацани з району такі ходять по 400 гривен за день і мені пропонували
Як читали Ринкові відносини про міліцію і щставили риторичне питання, щодо того чи роблять вони мінєт за пятихатку, так мені от цікаво що і як антимайданівці і за скільки здатні зробити
Але зщнаєш. Дивлюсь на цих людей і мені їх шкода, якщо чесно ((
Це ж треба було до такого зубожіння довести людей і так промити мозок((
шкода шкода
Так евромайдан теж так починав, я що думаеш не знав, в нас у інституті хлопців спортивних, їм роботу на майдані пропонували, у боївики піти за 200$ у день
я про таке на жаль не чув, але не виключаю що на початку щось таке було, а от на антимайдан беруть сто відсотково))
нещодавно писав хлопець, який емігрував в США. Каже, що діаспора американська і канадська там по дипломатії виступають і наче збираються в Гаазький трибунал подавати заяву і скоро наче діаспора допоможе майдану і суттєво
А кляті кацапи позакривають свої пельки, коли бази нато будуть стояти в Україні на їх кородоні.
І Росія невігідна сильна Україна а ми будемо послабляти Росію і скоро вона розвалиться. Імперії смерть
Але я теж думаю, що Російська імперія вже згасає. Кожна імперія має початок, розвиток, розквіт і поступовий занепад. РОзквіи імперіх був у 18-19 мторіччі. а ось зараз йде поступове згасання і занепад російської імперії
СЛАВА УКРАЇНІ
навіть американці вже не можуть дивитися на нахабство ебаных москалів. краще НАТО чим чорноморський флот кацапів!