Показать сообщение отдельно
Сварожич
Старый пост, нажмите что бы добавить к себе блог 26 ноября 2012, 00:36
LastFm
  #3504 (ПС)
-Цитата от Sven_PeR-4ik Посмотреть сообщение
-Цитата от Киевский Крот Посмотреть сообщение
-Цитата от Вовка Посмотреть сообщение
наконец-то милю сплавляют... как я рад, как я рад))
с победой
но по сути Салатный Кот прав. что делал арсенал против кротов и что они делали сегодня на поле. базар лига, ёпт
Посочувствуй лучше Днепру, у них только игра пошла, как сразу к Алиеву Милю отправят, а Сашка только недавно говори, что уже не пьет и не употребляет наркотики .
когда это он такое говорил?
-
Півзахисник Дніпра Олександр Алієв розповів про своє ставлення до негативних висловлювань уболівальників на свою адресу.

"Багато всього було. Звичайно, я читаю інтернет, відгуки вболівальників. І зрозуміло, зачіпає, коли пишуть, що Алієв - алкоголік і в такому дусі. Але це було раніше. Зараз я взагалі не п'ю. Писали також, що я нюхаю кокаїн! Це боляче і неприємно читати.

Те, що я шморгаю носом, не свідчить про те, що я нюхаю кокаїн. У мене зсув перегородки в носі, мені важко дихати. Але я ніяк не наважуся на операцію. Розумієте, боюся дуже!

Мені неприємно, коли футболістів обзивають, як заманеться. Це неетично, як мінімум. Всі ми люди, і кожен заробляє на хліб, як може. Мені неприємна озлобленість уболівальників, якщо навіть футболіст зіграв погано. Я намагаюся звертати увагу тільки на думку близьких мені людей", - передає слова Алієва isport.ua.
http://ua.korrespondent.net/sport/football/1429302-aliev...narktotiki

Добавлено через 4 минуты 24 секунды
-Цитата от andrkol Посмотреть сообщение
-Цитата от Киевский Крот Посмотреть сообщение
-Цитата от Вовка Посмотреть сообщение
наконец-то милю сплавляют... как я рад, как я рад))
с победой
но по сути Салатный Кот прав. что делал арсенал против кротов и что они делали сегодня на поле. базар лига, ёпт
Посочувствуй лучше Днепру, у них только игра пошла, как сразу к Алиеву Милю отправят, а Сашка только недавно говори, что уже не пьет и не употребляет наркотики .
Интересно как там у Рыбки дела ?
В Киев перебрался, тренируется. А он каким боком к этим двум относится, они что вместе нюхают?