Показать сообщение отдельно
пыхтоёж
Дым да еж
Старый пост, нажмите что бы добавить к себе блог 19 ноября 2008, 17:19
  #6 (ПС)
-Mum, you will prepare for me to eat? (мам, ты приготовишь мне кушать?)
-Whether and you that can? (а ты сам что ли не можешь?)
-There are no mums, at us dismantling with bloodz (нет мам у нас разборка с болдз)
-And you have learnt lessons? (а ты выучил уроки?)
-There are no mums, abrupt Negroes do not learn lessons! (нет мам крутые нигеры не учат уроки!)
-And can squeeze out to you spots? (А может тебе прыщи выдовить?)
-I am not necessary mum I will dress the abrupt Negro scarf on the person and spots it will not be visible! (не надо мама я одену свой крутой негритянский платок на лицо и прыщи не будет видно!)
-And you will fight there? (а вы там драться будете?)
-There are no mums, we already abrupt and we will have a firing! (нет мам, мы же уже крутые и у нас будет перестрелка!)
-That is you to pour waters in your pistol? (тоесть тебе налить воды в твой пистолетик?)
-There are no mums, today all where is more serious.... (нет мам, сегодня всё куда серьёзнее...)
-What is the sonny? You will kill? But you as early as 13 years, you so are young! (что такое сынок?тебя убьют?но тебе же ещё 13 лет, ты так молод!)
-Yes mum, probably! (да мама, возможно)
-Well you will tell to me that will be today???!!! (Ну ты скажеш мне что сегодня будет??!!)
-Yes mum! There will be a firing on... On toy bullets!!! ( Да мам! Будет пперестрелка на...на пульках)