Тема
:
ВульФФ - "дiсс на схiд украiни"
Показать сообщение отдельно
Irina.0
Banned
16 августа 2007, 21:30
#
120
(
ПС
)
Навіщо викладати тут такий трек, а потім дивуватися, що комусь це не сподобалось? Або що хтось войовничо настроєний???
Як після цього хламу нормальні люди повинні реагувати??!!! Все вірно говорить
[m0]ckajlb
та
v-den
.... etc
Ви якісь там на заході не здорові!!
вам мабуть чогось у житті не вистачає дуже сильно.... Мені вас шкода...
Хтось не згоден?
Хочу отримати відповідь на таке питання: за необхідністю яось була у місті Хмельницький. Місто не знайоме... спитала як знайти потрібну мені адресу.... На мене подивились як на ворога, розгорнулися і пішли далі!!! Теж саме питала ще в кількох людей.... - реакція одна й та сама!!!!!!!!!
.......я питала своєю рідною російською мовою. тому що я думаю нею! ... Зі мною відмовилися говорити (просто допомогти знайти потрібну вулицю) тільки тому, що я запитала російською!!! Як до цього можна
нормально
ставитися???!!!
Будь ласка, приїдьте до мого міста! Спитайте українською на вулиці теж саме (будь що) - та подивіться що відбудиться! ....... - вам допоможуть!!!! І ніколи ви не побачите такої реакції, яку побачила я!
Про що це говорить??! - про те, що ви сссссука ебучие горцы, гомновозы!!!!
И вас нихуя нельзя выпускать в нормальное цивилизованное общество!!!!
Стучать вам блять в свои барабаны с русланой до разрыва мозга изнутри!!! Потому что он тоже в шоке от ваших долбоебских мыслей!!!!!!!!
Автор темы - тебе делать больше нехуй кроме как такую П.А.Р.А.Ш.У записывать??????? сделай лучше что-то полезное и
доброе!
...............
пидор бля
МИР ВАМ
Irina.0
Посмотреть профайл
Найти еще сообщения от Irina.0