-Цитата от Gospel да на лукьяновке.
Кафедра економічної кібернетики
Впровадження нових технічних засобів, інформаційних систем і комп'ютерних технологій забезпечує удосконалення управління економічними та соціальними процесами. Це зумовлює потужний розвиток математичного моделювання, яке у сфері економіки набуло нового напрямку - розробки економіко-математичних методів і моделей.
В Академії ведеться підготовка економістів-кібернетиків для потреб національного господарства, є необхідна матеріально-технічна база, програмне та технічне забезпечення навчальних дисциплін.
На кафедрі працюють висококваліфіковані викладачі: лауреат Державної премії України, доктор фізико-математичних наук, професор Ф.В. Моцний, кандидати фізико-математичних, економічних та технічних наук, доценти Л.В. Дериглазов, Ю.В. Загородній, Я.Я. Карчев, Н.В. Попрозман, Т.Д. Сакада, Л.Б. Урманчева, які викладають вищу математику, теорію ймовірностей та математичну статистику, математичне програмування, економетрію, імітаційне моделювання, методи прийняття рішень, методи дослідження операцій, методи прогнозування, моделювання економіки, динамічне моделювання, кількісні методи прийняття рішень, теорію систем і системного аналізу, аналіз моделювання і управління ризиком, міжгалузевий баланс, макроекономічний аналіз, регіональне статистичне моделювання та інші.
Кафедру очолює доктор економічних наук, професор Володимир Андрійович Кадієвський.
Нормально...
А Я в ЕККНЕУ на финансиста парюсь....